Catering/Bestille kaker/Selskap

CATERING:  Kystpikene leverer deilige måltid både til private selskaper, bedriftsmøter og lunsjer såvel som andre arrangement i Ørland og Bjugn. Tapas eller annen buffet er spesielt godt egnet til catering, men vi kan også organisere en meny spesielt for ditt behov rundt våre bakeri og lunsjmenyer. Vi pakker maten i egnede skåler og bokser, som kan settes rett ut på bordet eller på en buffet. Normalt trenger vi ca en ukes forvarsel på catering, da tapas har råvarer vi normalt ikke serverer i vår café. Måltidet hentes hos Kystpikene; i Ørland og Bjugn kan vi også levere. Minimum bestilling av tapas og buffet er for 10 personer.

Catering meny Kystpikene
Klikk for å laste ned cateringmeny

BAKERI: Det er kjempekos å nyte et kakestykke på Kystpikene café. Du kan også bestille kake og pai for bursdags- eller annet selskap. Du blir uten tvil poplulær på jobben hvis du tar med en Kystpikene sjokoladekake og/eller en gulrotkake til fredagskaffen. Ring oss, send SMS, epost eller Facebook messenger så står kaken klar neste dag.

FIRMALUNSJER: — Gi oss antall deltakere og hva dere ønsker så ordner vi resten. For firmalunsjer anbefaler vi lunsj-snack, men som dere ser av menyer under bakeri– og restaurant-fanene er det mye annet godt som sikkert kan friste under eller mellom møter. Betaling via faktura er tilgjengelig for våre bedriftskunder.

BURSDAGS- ELLER ANNET SELSKAP: Kystpikene er et perfekt sted for et bursdagsselskap. Her er det god plass til 20-30 gjester i hyggelige omgivelser. Vi ordner kaffe, kake, mat og koselig lokale. Tenk dere å slippe både baking, matlaging, rydding, husvask og oppvask! 🙂