Bestille lunsj eller kaker til selskap

CATERING:  Kystpikene leverer deilige kaker både til private selskaper, bedriftsmøter og lunsj i Ørland Kommune. Vi kan også organisere en meny spesielt for ditt behov rundt våre bakeri og lunsjmenyer. Vi pakker maten i egnede skåler og bokser, som kan settes rett ut på bordet. Normalt trenger vi ca en ukes forvarsel på catering, da vi også trenger å planlegge litt. Måltidet hentes hos Kystpikene; i Ørland og Bjugn kan vi også levere. Minimum bestilling er for 10 personer.

Catering meny Kystpikene
Klikk for å laste ned cateringmeny

BAKERI: Det er kjempekos å nyte et kakestykke på Kystpikene café. Du kan også bestille kake og pai for bursdags- eller annet selskap. Du blir uten tvil poplulær på jobben hvis du tar med en Kystpikene sjokoladekake og/eller en gulrotkake til fredagskaffen. Ring oss, send SMS, epost eller Facebook messenger så står kaken klar neste dag.

FIRMALUNSJER: — Gi oss antall deltakere og hva dere ønsker så ordner vi resten. For firmalunsjer anbefaler vi lunsj-snack, men som dere ser av menyer under bakeri– og restaurant-fanene er det mye annet godt som sikkert kan friste under eller mellom møter. Betaling via faktura er tilgjengelig for våre bedriftskunder.